sponsoren

ardesch
Bert
health
decomar
Dier
De Haere nw
kleinhaar
De Vlegge
dorpshuis
dragt
Eh
esbouw
freddy
goedverblijf
Janine
Lescher
Nieuwlaar
Noppers
Plegt
plus
Steggink
Vos
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > voorinschrijving 2019

Inschrijving A4DK

EXTRA LOCATIES VOORINSCHRIJVING

Vrijdag 17 mei 2019 kun je je inschrijven voor de Avond4daagse. Maak gebruik van die voorinschrijving op vrijdag 17 mei, dat is namelijk een stuk voordeliger! Het inschrijfgeld bedraagt dan namelijk slechts 3 euro per deelnemer, voor 4 avonden, inclusief medaille!

Tijden voorinschrijving op vrijdag 17 mei 2019:

Vanaf 14.30 tot 16.00 uur of  van 19.00 tot 20.30 uur zitten we voor je klaar in in Dorpshuis 't Haarschut.

Extra locaties voorinschrijving!
Op zaterdag 18 mei a.s. kan er, niet alleen tijdens het boodschappen doen, bij PLUS Alfring Bergentheim worden ingeschreven van 10.00 tot 12.00 uur, maar ook bij Café Cafetaria Boszicht, van 14.00 tot 16.00 uur, aan de Gemeenteweg 8 in Sibculo.

Net als bij de voorinschrijving in het Dorpshuis (vrijdag 17 mei) bedraagt het inschrijfgeld dan slechts 3 euro (in plaats van 5 euro) per deelnemer, voor 4 avonden, inclusief medaille!

Reguliere inschrijving

Vanaf maandag 20 mei kun je je tussen 17.00 en 17.45 uur laten inschrijven in de kleine zaal van Dorpshuis 't Haarschut. Maar dan kost het 5 euro per deelnemer.
Een medaille krijg je als je minimaal 3 avonden wandelt. 
De kosten per avond bedragen 2 euro per deelnemer.

Het is dit jaar ook weer mogelijk om je als GROEP in te schrijven, dus wil je samen wandelen als straatvereniging, buurtvereniging, sportvereniging, collega's, vriendengroep, familie of wandelgroep (GGK), vraag dan alvast het groepsformulier aan via erveberlehare@gmail, 
via onze Facebookpagina of persoonlijk via een van de DaGaWa's.

Starttijden

De starttijden op maandag t/m vrijdag zijn tussen 18.00 en 19.00 uur.
Op de laatste avond, vrijdag 24 mei, worden de 2 km wandelaars verzocht pas om 19.00 uur te starten, 
dit i.v.m. de gezamenlijke feestelijke aankomst in de Lange Laatste Loodjes Laan!

Doggy Walk en Balderhaar Run

Maandagavond: The Doggy Walk: Voorafgaand aan de reguliere 5 km en 2,5 km wandelingen is er op maandagavond 20 mei een speciale Doggy Walk: honden in alle soorten en maten zijn, met hun baasjes, welkom! Want vanzelfsprekend gaan we ook dit jaar weer een Doggy Walk doen, wat hebben we genoten van al (30!) die vrolijke kwispelende viervoeters met hun baasjes/vrouwtjes.  We wandelen ook nu weer in het prachtige natuurgebied De Engbertsdijksvenen. Vanzelfsprekend krijgen de honden na afloop een wandeldiploma én een Doggie Bag met wat lekkers, beschikbaar gesteld door De Dierenwinkel uit Hardenberg.

Dinsdagavond: De Balderhaar Run, start en finishlocatie: Museumboerderij aan de Verlengde Broekdijk. Starttijd: 20.00 uur.