sponsoren

ardesch
Bert
lelie
health
decomar
Dier
http://www.huisarts-frankhuisen.nl/wp-content/uploads/2012/10/dehaere.png
kleinhaar
dorpshuis
dragt
Eh
esbouw
freddy
Friesland
goedverblijf
Houtzagerij
Janine
Lescher
Niek
Nieuwlaar
Noppers
Plegt
plus
riet
Sabine
IT
jager
Slot
Steggink
Vos
welpenhoeve
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > voorinschrijving 2019

Inschrijving A4DK

Inschrijving, kosten en tijden

Vrijdag 17 mei 2019 kun je je inschrijven voor de Avond4daagse. Maak gebruik van die voorinschrijving op vrijdag 17 mei, dat is namelijk een stuk voordeliger! Het inschrijfgeld bedraagt dan namelijk slechts 3 euro per deelnemer, voor 4 avonden, inclusief medaille!

Tijden voorinschrijving op vrijdag 17 mei 2019:

van 14.30 tot 16.00 uur of 
van 19.00 tot 20.30 uur in Dorpshuis 't Haarschut.

Vanaf maandag 20 mei kun je je tussen 17.00 en 17.45 uur laten inschrijven in de kleine zaal van Dorpshuis 't Haarschut. Maar dan kost het 5 euro per deelnemer.
Een medaille krijg je als je minimaal 3 avonden wandelt. 
De kosten per avond bedragen 2 euro per deelnemer.

Het is dit jaar ook weer mogelijk om je als GROEP in te schrijven, dus wil je samen wandelen als straatvereniging, buurtvereniging, sportvereniging, collega's, vriendengroep, familie of wandelgroep (GGK), vraag dan alvast het groepsformulier aan via erveberlehare@gmail, 
via onze Facebookpagina of persoonlijk via een van de DaGaWa's.

Extra locatie voorinschrijving!
Op zaterdag 18 mei a.s., van 10.00 tot 12.00 uur, kan er, tijdens het boodschappen doen, ook worden ingeschreven voor de Avond4daagse! Net als bij de voorinschrijving in het Dorpshuis bedraagt het inschrijfgeld dan slechts 3 euro per deelnemer, voor 4 avonden, inclusief medaille.

De starttijden op maandag t/m vrijdag zijn tussen 18.00 en 19.00 uur.
Op de laatste avond, vrijdag 24 mei, worden de 2 km wandelaars verzocht pas om 19.00 uur te starten, 
dit i.v.m. de gezamenlijke feestelijke aankomst in de Lange Laatste Loodjes Laan!

Maandagavond: The Doggy Walk: Voorafgaand aan de reguliere 5 km en 2,5 km wandelingen is er op maandagavond 20 mei een speciale Doggy Walk: honden in alle soorten en maten zijn, met hun baasjes, welkom! Want vanzelfsprekend gaan we ook dit jaar weer een Doggy Walk doen, wat hebben we genoten van al (30!) die vrolijke kwispelende viervoeters met hun baasjes/vrouwtjes.  We wandelen ook nu weer in het prachtige natuurgebied De Engbertsdijksvenen. Vanzelfsprekend krijgen de honden na afloop een wandeldiploma én een Doggie Bag met wat lekkers, beschikbaar gesteld door De Dierenwinkel uit Hardenberg.

Dinsdagavond: De Balderhaar Run, start en finishlocatie: Museumboerderij aan de Verlengde Broekdijk. Starttijd: 20.00 uur.