sponsoren

ardesch
Bert
health
decomar
Dier
De Haere nw
kleinhaar
De Vlegge
dorpshuis
dragt
Eh
esbouw
freddy
goedverblijf
Janine
Lescher
Nieuwlaar
Noppers
Plegt
plus
Steggink
Vos
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > over a4dk

Over Avond4daagse Kloosterhaar

Gewoon Gezond Kloosterhaar

Wij, Ryanne Dam, Ellen Gast en Roelie Waanders (DaGaWa) hebben na onze presentatie tijdens de Gewoon Gezond Kloosterhaar bijeenkomst, in december 2016, het benodigde startkapitaal gekregen om een Avond4daagse in Kloosterhaar te gaan organiseren.

Het project ‘Gewoon Gezond Kloosterhaar’ is bedoeld om mensen meer bewust te maken van de relatie tussen een gezonde leefstijl en vitaler oud(er) worden. Niet op een betuttelende manier, maar door in te spelen op de saamhorigheid binnen het dorp en de vele initiatieven die er al op allerlei welzijnsgebieden worden genomen.

Het doel? Een gezonder en vitaler leven voor de mensen in Kloosterhaar. Want iedereen wil graag gezond ouder worden en zelfredzaam blijven in de eigen vertrouwde omgeving. En daar ‘loopt’ DaGaWa natuurlijk ‘warm’ voor! En naast het gezonde aspect is voor ons zeker het sociale aspect belangrijk. Daarom is onze Avond4daagse geschikt voor alle leeftijden, van veel tot weinig tot geen conditie. We hebben namelijknaast de 5 km ook een 2,5 km route.

Ook dit jaar kan IEDEREEN meedoen, wandelend of, indien slecht ter been, in onze A4DK huifkar. Voor de allerkleinsten hebben we dit een verrassing!